MUSTAPHA NO VOL EMIGRAR, NECESSITA UNA FEINA

En Mustaphá és el gran de 4 germans i pare de dos fills, al quedar-se orfe va haver de fer-se càrrec de tota la família i al poblat de Sare Futa, les possibilitats de guanyar-se la vida són molt escasses. Tanmateix, per treure-li la idea del cap que com ell molts joves tenen a l'Àfrica de fer el difícil i perillós camí cap a Europa i evitar que hagi de marxar del poblat on té tots els seus éssers estimats, vam intentar posar en marxa un negoci familiar amb el lloguer d’un local per a la venda de productes alimentaris.

En la nostra última visita, febrer del 2020, al veure que els lloguers dels locals de la zona eren massa cars es va canviar de perspectiva. Així doncs, es va optar per comprar una motocicleta amb un remolc prou gran per transportar-hi persones i/o productes de tot tipus. Per tant, en Mustaphá, amb l’ajuda econòmica de tots els voluntaris i socis, va poder engegar un negoci en volant amb diverses possibilitats, ja sigui venent material proporcionat per l’associació, transportant persones d’un lloc a un altre, carregant qualsevol material o oferint qualsevol servei de qui ho necessiti.

 

D’aquesta manera, únicament es va haver de fer la compra inicial de la motocicleta amb el remolc i es van evitar els costos del lloguer i l’obertura de la botiga. A hores d’ara en Mustaphá compta amb possibilitats econòmiques per fer front als despeses familiars.

[instagram-feed]

SEGUEIX-NOS

CONTACTE

  • infoafricaincreible@gmail.com
  • Tel: +34 689 187 404    i    +34 691 239 429   
  • CIF: G66626714

DADES BANCÀRIES

ES82 2100 4614 0222 0018 9247