EL NOSTRE EQUIP

FLORES

Administrativa jubilada.
La primera vegada que vaig viatjar al continent Africà va ser al 2004 a Senegal, i vaig pensar que és veritat allò que diuen: hi ha alguna cosa a l'Àfrica que t'enganxa, i després va venir Tanzània, Malí i Gàmbia. Com en tants països d'Àfrica les necessitats són moltes i els seus recursos molt pocs.

A Gàmbia estem en una petita població rural de l'interior sense cap mena d'infraestructures, aigua, sanitat, escola. Allà es va gestar el nostre propòsit de fer alguna cosa per a aquesta gent meravellosa que tot i no tenir res, ens ofereix el poc que tenen sempre amb un somriure.

MARTA

Hola, sóc la Marta, des de que era una nena, no se perquè, però Àfrica em cridava l’atenció, les seves gents, la seva cultura els seus colors… Em fascinaven les històries que la nostra amiga Guida ( metge afincada allà ) ens explicava….

Va ser al 2004 quan vaig poder viatjar per primer cop i tot el que m’imaginava es va quedar curt, a mes de descobrir les meravelles de les seves terres i la seva gent, poder comprovar la falta de recursos que tenen algunes zones. És des de llavors que he pogut viatjar a diferents països de l’Àfrica, aquests últims anys centrant-me més en Gàmbia, Senegal i Malí.

KANDE

Sóc en Bouba Kande, sóc de Senegal i fa 12 anys que visc a Catalunya.
No he pogut anar mai a l'escola, ja que sóc el primogènit, el germà gran i a l'Àfrica és habitual que es dediqui a aprendre a fer totes les tasques quotidianes. Tothom hauria de tenir dret a estudiar i a vegades no és així doncs treballem des de ben petits, però des de que vaig arribar aquí no he parat d'estudiar, sóc un apassionat dels idiomes del mar i de la cultura en general.
M'agrada col·laborar en projectes que ajudin i facilitin la vida a les persones que ho necessiten, tant és la procedència, tots som iguals.

GUIDA

Soc metgessa de família actualment treballant a urgències domiciliàries.

Des que vaig acabar els estudis he viscut la meitat de la meva vida a països en desenvolupament. Els últims 20 a diversos països d’Àfrica.

Després d’uns anys de treballar com a metgessa vaig decidir estudiar salut publica per poder tenir una visió mes amplia del camp de la salut. Ja que tractar les malalties sense millorar les condicions del entorn no soluciona els problemes.

Haver tingut el privilegi d’haver viscut a diferents països d’Àfrica m’ha fet veure la diversitat d’aquest continent que enamora.

De tots el llocs en que he estat, que en son uns quants, sempre he rebut molt més del que he aportat.

ESTER

Sóc l'Ester Rossell tinc 38 anys i sóc Educadora Social, molt compromesa en temes socials.
Des de els 18 anys viatjo arreu del món, em fascina conèixer noves cultures, és la millor escola!
Al 2013 vaig viatjar a Senegal i Gàmbia i des de llavors estic involucrada en alguns projectes d'ajuda humanitària i desenvolupament a petits poblats sense recursos.
Conviure amb les seves costums i la gran riquesa natural és una manera de connectar amb la gent d'una manera molt especial.

[instagram-feed]

SEGUEIX-NOS

CONTACTE

  • infoafricaincreible@gmail.com
  • Tel: +34 689 187 404    i    +34 691 239 429   
  • CIF: G66626714

DADES BANCÀRIES

ES82 2100 4614 0222 0018 9247