El meu nom és Sònia, tinc 47 anys i una de les meves passions és viatjar. He tingut la sort de poder trepitjar diversos països de 4 dels 5 continents i va ser al 2007 quan per primera vegada viatjo a un país de l'Àfrica negra, concretament a Tanzània de la ma d'una de les fundadores d'aquest projecte humanitari, la Marta.

Encara recordo com si hagués estat ahir el somriure i les expressions tan sinceres dels nens de les escoles de Zanzibar, ubicades dins de quadres, sense una cadira per seure, descobrint cada un dels elements del material escolar que vàrem poder compilar gràcies a amics, família i coneguts.

Tanco els ulls i encara els veig corren darrera del cotxe quan ens allunyàvem dient-nos adéu i cridant de felicitat i agraïment.

Més tard va ser Mali (aquest cop acompanyada també per la Flores), el país que em va acollir per repetir experiència i que a més em va donar l'oportunitat de conviure al nucli d'una família africana, la família del nostre estimat amic Adama Gnissama. Impossible explicar la generositat i puresa d'aquestes persones.

I aquest 2020, a pesar de totes les dificultats viscudes al món sencer ha estat la visita a Sare Futa (Gàmbia) l'encarregada de donar sentit a la vida, reforçar passió per viatjar i seguir enriquint-me de valors que en el nostre 1er món moltes vegades perdem de vista.

 

Gràcies Marta! Gràcies Flores! Gràcies Àfrica per  haver-me brindat aquesta oportunitat de conèixer "UN MÓN MILLOR"

Tour and Stopovers

[instagram-feed]

SEGUEIX-NOS

CONTACTE

  • infoafricaincreible@gmail.com
  • Tel: +34 689 187 404    i    +34 691 239 429   
  • CIF: G66626714

DADES BANCÀRIES

ES82 2100 4614 0222 0018 9247