ALTRES ACCIONS QUE FA L'ASSOCIACIÓ

SALIU

L'any 2017 la mare d'en Saliu va morir i al 2019 el seu pare. En Saliu és el germà petit de l'Alagi ( un nen que va tenir la sort de poder venir al nostre país a estudiar i estar amb una família catalana ). Al quedar-se orfe l'associació va decidir ajudar-lo i el té apadrinat subvencionant la seva manutenció i educació. Ha tingut la sort que l'associació "Solidarios Canarios" l'hagi acceptat a la seva meravellosa escola de Jalo Koto. D'aquesta manera tenim un contacte quasi ve directe i estem informats de la seva evolució i la seva escolarització. En Dembo i la seva família l'han acollit el tracte es fantàstic, tenim contacte telefònic molt sovint.

ENS AJUDES A SEGUIR ENDAVANT AMB AQUESTA ACCIÓ?

FATOUMATA

Aquesta nena tan bonica va néixer sord-muda l'any 2011. Filla del poblat de Sare Futa, la vam conèixer en un dels nostres viatges, una nena tímida i dolça amagada sempre darrere les cames de la seva àvia, una àvia que només ella l'entenia. Àfrica Increïble va investigar i va descobrir que l'associació anglesa "Empower the Gambia" tenia una escoleta a un 75 km de Sare Futa. The Daru School Deaf Unit, una escola on ensenyen el llenguatge dels signes a més nens i nenes en la mateixa situació. Així doncs la nostra associació com al Saliu, té apadrinada aquesta nena, subvencionant la seva manutenció i escolarització. La Fatoumata està amb la Senyora Dangira i la seva família, mestre jubilada de la mateixa escola.

ENS AJUDES A SEGUIR ENDAVANT AMB AQUESTA ACCIÓ?

SUPORT ALIMENTARI COVID-19

A causa de la pandèmia mundial que estem vivint aquests darrers mesos, Gàmbia també s'ha vist afectada, tot i que no hi ha hagut alarma amb infeccions i/o morts com al nostre país, si s'ha vist afectada en el tancament d'escoles, mercats i botigues. A l'Àfrica gran part dels pocs ingressos que tenen les famílies vénen de la venda de productes als mercats, per tant milers i milers de famílies s'han quedat sense aquests ingressos i per tant sense res per poder comprar l'aliment principal de totes les cases. El passat octubre des de l'associació i gràcies al Fons Català de cooperació i l'Ajuntament de Calella hem pogut distribuir sacs d'arròs per a tota la població de Sare Futa.

ACCIÓ FINALITZADA

SEGUEIX-NOS

CONTACTE

  • infoafricaincreible@gmail.com
  • Tel: +34 689 187 404    i    +34 691 239 429   
  • CIF: G66626714

DADES BANCÀRIES

ES82 2100 4614 0222 0018 9247