QUÈ IMPLICA FER-SE SOCI?

És una decisió personal que implica un compromís amb la nostra causa, des de l’aportació econòmica que escullis fer  a formar part de l’associació, ja sigui donant la teva opinió, participant, estant informat etc....

Tenir socis a la nostra associació a diferència de les donacions puntuals, fa que poguem planificar a llarg plaç tant projectes existents com de nous.

Contra més socis siguem més projectes podrem realitzar, tu esculls la quota i la periodicitat ( mensual o anual )

5€

MENSUAL

10€

MENSUAL

60€

ANUAL

120€

ANUAL
  ON VAN A PARAR LES APORTACIONS DELS SOCIS?

  Amb aquestes donacions dels socis, l'associació pot seguir endavant amb:

  • Els projectes que té actius i iniciar-ne de nous.
  • L'escolarització dels nens i nens de Sare Futa.
  • L'Escolarització de nens amb diverses dificultats a altres escoles
  • Al manteniment de l’estructura de l’organització que fan posible la seva activitat ( no hi ha cap SOU a la nostra asssociació )
  COMPROMÍS

  Ens comprometem a informar i comunicar de manera transparent als nostres socis i donants, ja siguin persones o institucions públiques o privades, el destí de les aportacions i els resultats obtinguts gràcies a elles.

  En tot moment l’associació es clara , transparent i sempre estareu intercomunicats i informats

  FES-TE SOCI

  Indica el número de compte ( IBAN / ENTITAT / OFICINA / DC / Nº DE COMPTE)
  Que sóc major d'edat i autoritzo a carregar al meu compte i fins a nou avís, els rebuts menusuals o anuals ( segons opció escollida ) que siguin presentats per Àfrica Increible, en concepte de quota de soci. D’acord amb lo establerts per la llei orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, que regula el dret d’informació de la recollida de dades, vostè aprova que s’afegeixin les seves dades de caràcter personal a un fitxer, del que és propietat l’Associació Àfrica Increïble amb la finalitat de gestionar les donacions i contactes de la nostra associació i poder contactar amb vostè per qualsevol qüestió relacionada amb les nostres activitats mitjanant enviament de comunicacions per correu electrònic o telefònicament. Àfrica Increïble l’informa el dret d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició dirigint-se a nosaltres mitjançant correu electrònic infoafricaincreible@gmail.com

  SEGUEIX-NOS

  CONTACTE

  • infoafricaincreible@gmail.com
  • Tel: +34 689 187 404    i    +34 691 239 429   
  • CIF: G66626714

  DADES BANCÀRIES

  ES82 2100 4614 0222 0018 9247