ENS AJUDES?

La solidaritat és un sentimient d'unitat que ens mou a donar, sense esperar rebre res a canvi.

EL NOSTRE EQUIP

FLORES

Administrativa jubilada.
La primera vegada que vaig viatjar al continent Africà va ser al 2004 a Senegal, i vaig pensar que és veritat allò que diuen: hi ha alguna cosa a l'Àfrica que t'enganxa, i després va venir Tanzània, Mali i Gàmbia. Com en tants països
d'Àfrica les necessitats són moltes i els seus recursos molt pocs.
A Gàmbia vam estar en una petita població rural de l'interior sense cap mena d'infraestructures, aigua, sanitat, escola. Allà es va gestar el nostre propòsit de fer
alguna cosa per a aquesta gent meravellosa que tot i no tenir res ens oferia el que tenien sempre amb un somriure.

MARTA

Hola....

KANDE

Sóc en Bouba Kande, sóc de Senegal i fa 12 anys que visc a Catalunya.
No he pogut anar mai a l'escola, ja que sóc el primogènit, el germà gran i a l'Àfrica és habitual que es dediqui a aprendre a fer totes les tasques quotidianes. Tothom hauria de tenir dret a estudiar i a vegades no és així doncs treballem des de ben petits, però des de que vaig arribar aquí no he parat d'estudiar, sóc un apassionat dels idiomes del mar i de la cultura en general.
M'agrada col·laborar en projectes que ajudin i facilitin la vida a les persones que ho necessiten, tant és la procedència, tots som iguals.

GUIDA

ESTER

Sóc l'Ester Rossell tinc 38 anys i sóc Educadora Social, molt compromesa en temes socials.
Des de els 18 anys viatjo arreu del món, em fascina conèixer noves cultures, és la millor escola!
Al 2013 vaig viatjar a Senegal i Gàmbia i des de llavors estic involucrada en alguns projectes d'ajuda humanitària i desenvolupament a petits poblats sense recursos.
Conviure amb les seves costums i la gran riquesa natural és una manera de connectar amb la gent d'una manera molt especial.

Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Follow Us

CONTACTA

TEL +34 618 638 668

TEL + 34 691 239 429

infoafricaincreible@gmail.com

Dades

AFRICA INCREIBLE

CIF: G66626714

CUENTA ES20 1491 0001 2121 8659 7122